Paté Cognac 800gr. pose
6016
Färdig blandning för hemgjord Cognac-paté.
Används med 73 g per kg råvaror och soppa.
2,000 kg svinlever
4,000 kg bröstfläsk
2,000 kg fettavskärningar
3,000 kg kokande soppa
0,12 kg nitritsalt
0,03 kg koksalt
0,80 kg kryddblandning
0,05 kg cognac (essens)
Levern kokas i ca 10 min och mals genom en 6–8 mm hålsikt en gång. Bröstfläsk och fettavskärningar kokas i ca 30 min och mals genom en 6–8 mm hålsikt. Tillsätt kokande soppa, kryddblandning, salt och cognac.
Rör ihop allt väl. Grädda i vattenbad vid 180 grader i ca 50 min. Garnera med sky.
Datablad och dokument
Namn | Ladda ner | Filtyp | |
---|---|---|---|
|
6016_DK.pdf | 273 KB |