Natriumglutamat E621 25kg. säck Natriumglutamat E621 25kg. säck 1016 Används i livsmedel som smakförstärkare.
Bratzwiebel stekt lök i flytande form, 1,3 l dunk Bratzwiebel stekt lök i flytande form, 1,3 l dunk 103268 Flytande kryddblandning från Hela med naturlig arom av stekt lök.
Natron E500 (ii) 25 kg säck Natron E500 (ii) 25 kg säck 1056 Bikarbonat (natriumbikarbonat) fungerar som ett jäsmedel.
Natron E500 1 kg påse Natron E500 1 kg påse 1056-1 Vid bakning, i en varm och fuktig miljö, frigör bikarbonat CO2, vilket skapar lufthål i bakverken.
Natriumbenzoat E211, 25 kg säck Natriumbenzoat E211, 25 kg säck 1059 Natriumbensoat används som konserveringsmedel i en lång rad livsmedel.
Natriumbenzoat E211, 1 kg påse Natriumbenzoat E211, 1 kg påse 1059-1 Natriumbensoat används som konserveringsmedel i en mängd olika livsmedel.
Aromat Industri 25kg. säck Aromat Industri 25kg. säck 109809 Aromatisk krydda är en allroundkrydda som framhäver den goda smaken.
Vegafit 25 kg säck Vegafit 25 kg säck 109944 Vegafit är en kryddblandning som används i många rätter.
Surhetsreglerande medel, Helalac-pur, 6 kg dunk Surhetsreglerande medel, Helalac-pur, 6 kg dunk 111791 Surhetsreglerande medel från Hela. Används till buljong, köttfärsprodukter, korvrullar och pickles. Rekommenderad dosering: 10-20 g per kg produkt.
Opti.form Powder Ace S50, 25 kg säck Opti.form Powder Ace S50, 25 kg säck 1141 Opti.Form Powder Ace S50.
Pulver med smak av vinäger, 1 kg påse Pulver med smak av vinäger, 1 kg påse 1154-1 Vinägersmaksatt pulver används bland annat som smakförstärkare i matlagning för att ge en vinägerliknande smak utan att behöva använda vätska.
Äggula från höns, 25 kg säck Äggula från höns, 25 kg säck 1177 Äggula är pastöriserad och spraytorkad äggula från höns.
Lakin P7 OG Lageblandning 6kg dunk Lakin P7 OG Lageblandning 6kg dunk 117822 Lakin P7 och Pickle Mix 12 kg burk. Kokt skinka: 60–80 g för 1 l pickle/15 % injektionsvätska.
Hjorthornssalt E503 25kg. säck Hjorthornssalt E503 25kg. säck 1192 Hjorthornssalt (ammoniumbikarbonat)
Rolan 1kg. påse Rolan 1kg. påse 121401-1 Sockerämne – för förbättring av stekyta. Förbrukning: 5–20 g per kg massa.
Mat gelatin 125 Bloom 25kg. säck Mat gelatin 125 Bloom 25kg. säck 1227 Gelatin 125 Bloom är ett geleringsmedel/förtjockningsmedel.
Maltodextrin 25 kg. säck Maltodextrin 25 kg. säck 1303 Maltodextrin är ett sockerämne som kommer från växter.
Salt fint m jod, 25 kg säck Salt fint m jod, 25 kg säck 2003 Fint salt kan användas som smaksförstärkare. Innehåller jod.
Salt fint vacuum 25 kg säck Salt fint vacuum 25 kg säck 2006 Fint salt kan användas som smakförstärkare.
Salt m tillsatt nitrit, 10 kg säck Salt m tillsatt nitrit, 10 kg säck 2007 Salt med tillsatt nitrit. Nitritsalt är ett konserveringsmedel som används inom köttindustrin.
Glukonsyra-delta-lakton E575 25kg. säck Glukonsyra-delta-lakton E575 25kg. säck 2017 Glucono Delta Lactone, E575.
Rismjöl, 25 kg säck Rismjöl, 25 kg säck 2023 Rismjöl är en mångsidig ingrediens som används i olika livsmedel och recept.
Torrmjölk, 25 kg säck Torrmjölk, 25 kg säck 2036 Torrmjölk är mjölk som har omvandlats till pulverform.
Trinatriumcitrat E331 25kg. säck Trinatriumcitrat E331 25kg. säck 2037 Trinatriumcitrat E331 reglerar surhetsgraden och fördröjer härskning och brunningsprocesser.
Trinatriumcitrat E331 1kg. påse Trinatriumcitrat E331 1kg. påse 2037-1 Trinatriumcitrat E331 reglerar surhetsgraden och fördröjer härskning och brunningsprocesser.
Mat gelatin 225 Bloom 25kg. säck Mat gelatin 225 Bloom 25kg. säck 2040 Gelatin 225 Bloom är ett geleringsmedel/förtjockningsmedel.
Mat gelatin 225 Bloom 10kg. hink Mat gelatin 225 Bloom 10kg. hink 2040-10 Gelatin används till exempel för att tillverka skärsäkra pålägg som korvrullar.
Sorbinsyra E200, 25 kg säck Sorbinsyra E200, 25 kg säck 2044 Sorbinsyra används som konserveringsmedel i livsmedel.
Vasslepulver, 25 kg säck Vasslepulver, 25 kg säck 2056 Vasslepulver är spraytorkad, pulveriserad vassle.
Aromat universal 25kg. säck Aromat universal 25kg. säck 2075 Aromatisk krydda är en allroundkrydda som framhäver den goda smaken.
Aromat universal 1kg. påse Aromat universal 1kg. påse 2075-1 Aromatisk krydda är en allroundkrydda som framhäver den goda smaken.
Ärtprotein 80, 20 kg säck Ärtprotein 80, 20 kg säck 2091 Ärtprotein kan bland annat användas som köttersättning. Smaken är mild, nästan neutral med en lätt antydan av färska ärtor.
Rolan 25kg. säck Rolan 25kg. säck 2117 Sockerämne – för förbättring av stekyta. Förbrukning: 5–20 g per kg massa.
Cognac Chef Louis 40% 1 ltr. flaska Cognac Chef Louis 40% 1 ltr. flaska 2132 Chef Louis produkter är matviner och matsprit modifierade med salt och peppar. Ej lämpliga som dryck.
Calvados Chef Louis 40% 1ltr. flaska Calvados Chef Louis 40% 1ltr. flaska 2133 Chef Louis produkter är matviner och matsprit modifierade med salt och peppar. Ej lämpliga som dryck.
Whisky Chef Louis 40% 1ltr. flaska Whisky Chef Louis 40% 1ltr. flaska 2134 Chef Louis produkter är matviner och matsprit modifierade med salt och peppar. Ej lämpliga som dryck.
Rödvin Chef Louis 11% 1ltr. flaska Rödvin Chef Louis 11% 1ltr. flaska 2135 Chef Louis produkter är matviner och matsprit modifierade med salt och peppar. Ej lämpliga som dryck.
Vitt vin Chef Louis 11% 1ltr. flaska Vitt vin Chef Louis 11% 1ltr. flaska 2136 Chef Louis produkter är matviner och matsprit modifierade med salt och peppar. Ej lämpliga som dryck.
Rom Chef Louis 40% 1ltr. flaska Rom Chef Louis 40% 1ltr. flaska 2138 Chef Louis produkter är matviner och matsprit modifierade med salt och peppar. Ej lämpliga som dryck.
Accoline fosfat 116 25kg. säck Accoline fosfat 116 25kg. säck 2142 Accolinfosfat används vid korvtillverkning. Dosering: 6–8 g/kg massa.
Hewipro Superbinder HP95 20kg säck Hewipro Superbinder HP95 20kg säck 2161 Bindemedel, stabiliseringsmedel, kryddor, aromämne och konserveringsmedel för tillverkning av korv.
Oraffinerat rörsocker, 25 kg säck Oraffinerat rörsocker, 25 kg säck 332518 Oraffinerat socker. Rörsocker har en djupare smak och är mer gyllene än vitt socker.
Aromat universal 4kg. hink Aromat universal 4kg. hink 5112 Aromatisk krydda är en allroundkrydda som framhäver den goda smaken.
Sojamjöl fullfett Soyarich 2 kg påse Sojamjöl fullfett Soyarich 2 kg påse 5145 Ger en fin struktur och ökar styrkan hos bakverk.
Hjorthornssalt E503 1kg. påse Hjorthornssalt E503 1kg. påse 5302 Det är ett jäsmedel som främst används för platta bakverk som kakor och bottnar.
Natriumglutamat E621 1kg. påse Natriumglutamat E621 1kg. påse 5509 Den tredje kryddan, även kallad mononatriumglutamat eller MSG, används i livsmedel som smakförstärkare.
Jästextrakt HP Boullion 15kg. säck Jästextrakt HP Boullion 15kg. säck 55710 Jästextrakt M-077 är baserat på huvudsakligen odlad bagerijäst.
Opti.Form Powder Ace S50 4 kg hink Opti.Form Powder Ace S50 4 kg hink 6133 Pulverblandning av natriumlaktat och natriumacetat - surhetsreglerande medel och konserveringsmedel. Kan bland annat användas till köttfärsprodukter, korvrullar och pickles.
Glukonsyra-delta-lakton E575 1kg. påse Glukonsyra-delta-lakton E575 1kg. påse 6156 Glucono Delta Lactone, E575.
Accoline fosfat 116 1kg. påse Accoline fosfat 116 1kg. påse 6281 Accolinfosfat används vid korvtillverkning. Dosering: 6–8 g/kg massa.
Accoline fosfat 116 4kg. hink Accoline fosfat 116 4kg. hink 6282 Fosfat för produktion av köttfärs. För korvproduktion: dosering 6–8 g/kg massa.
Citronsyra E330 1kg. påse Citronsyra E330 1kg. påse 6291 Citronsyra används ofta som konserveringsmedel i livsmedel.
Rolan 12kg. hink Rolan 12kg. hink 121401 Sockerämne – för förbättring av stekyta. Förbrukning: 5–20 g per kg massa.